E2r

Hvordan å skinne tregulv

Tregulvene er godt valg for å skape en elegant atmosfære til ditt hjem. Men akkurat som med alle typer gulv, et parkettgulv vil etter hvert kjedelig. Dette er grunnen til at det er viktig å lære hvordan du skal vedlikeholde ditt parkettgulv.

Tregulv kan lett bli opprettholdt. I motsetning til tepper, kan tregulv vare i mange år. Ved ganske enkelt å rengjøre og vedlikeholde tregulv, kan du enkelt lage et utseende som vil være vakker og romslige. Følgende trinn vil veilede deg om hvordan du kan opprettholde skinne av dine tregulv.

  1. Støv parkettdekke. Første skritt i å holde glansen av dine tregulv er å holde dem fri for støv. Den beste måten å sørge for dine tregulv 'Shine er å opprettholde den. Prosessen med støvtørking ditt parkettgulv innebærer passerer en støvkost i gulvet. Sørg for at du gjør dette på regelmessig basis for å hindre støv akkumuleres. Det er best du gjør dette en gang i uken.
  2. Rengjøre og fjerne flekker. Etter støvtørking, er den neste tingen du trenger å gjøre for å sjekke om ditt parkettgulv har flekker på den. Fjerne flekker på ditt parkettgulv må gjøres minst en gang i måneden. Dette er for å sikre at flekker ikke vil holde seg til gulv. Hvis, derimot, er du støvtørking gulvet daglig, bør du rense ditt parkettgulv en gang i uken. Dette vil sørge for at gulv vil bli skinnende hele tiden. Ved rengjøring, sørg for at du bruker riktig rengjøringsmidler. For eksempel, hvis ditt parkettgulv har en urethane lakk, må du bruke polyuretan renere å rengjøre gulvet. Dette vil sikre at lakken på gulvet ikke blir skadet. Hvis du unnlater å gjøre dette, vil du ende opp med å ødelegge glansen i gulvet.
  3. Buff ditt parkettgulv. Den rasping prosessen er viktig og en fin måte å holde parkettgulv skinnende. Dette er forberedelse trinn før du bruker en ny finish på gulvet. Dette vil også hindre at nye polish fra peeling off. Å buff ditt parkettgulv, trenger du en buffer maskin. Hvis du ikke har en på hjemmet ditt, kan du leie en. Også når du velger en buffer maskin sørg for å bruke en 100-grit skjermen.
  4. Polere din parkettdekke. Dette er det siste trinnet i å holde parkettgulv skinnende. For å gjøre dette, bare gjelde voks eller en polering løsning gulv din. Pass på at du velger en polering løsning som er trygt å bruke på tregulv. Pastavoks er det beste alternativet siden det varer lenger enn andre polering produkter. Det gjør også gulvet ekstra skinnende. Selv om det kan være tidkrevende, bruk av voks er manuelt mer tilrådelig.

Hvordan å skinne tregulv. Rengjøre og fjerne flekker.
Hvordan å skinne tregulv. Rengjøre og fjerne flekker.

Dette er fremgangsmåten på hvordan du kan holde ditt parkettgulv skinnende. Husk at frekvensen av å gjøre dette avhenger av hvor mye trafikk i ditt hjem. Også, for å bidra til å opprettholde renslighet og glans av ditt parkettgulv, kan du be folk som kommer inn i huset for å fjerne sitt fottøy. Du kan enkelt begrense hæl merker på gulv din ved å gjøre dette.