E2r

Hvordan å skape mer lagringsplass i en stue

Hvis du bor i en liten plass

Hvis du bor i en liten plass, hver kvadratcentimeter teller. Du kan bruke en masse ubrukt plass i stuen, hvis du er kreativ og kunnskapsrike. Det er flere dekorere strategier du kan bruke på din egen plass å multiplisere din eksisterende lagringsplass.

Her er hvordan å skape mer lagringsplass i en stue.

1. Kjøp multifunksjonelle møbler. Ikke bruk en tradisjonell salongbord. I stedet bruker en koffert eller en ottomanske som kan doble som lagringsplass, ekstra sitteplasser eller en tabell. Gjør det samme for siden eller slutten tabeller. Mange møbeldesignere er klar over behovet for mer praktisk lagringsplass, slik at de utnytter all tilgjengelig plass. Sitteplasser av overflater kan fjernes for å avdekke lagringsplass for magasiner, CD-er, videoer og selv tepper.

2. Hvis du bruker en futon i stuen som en sofa, plasserer dekorative kurver under den for å lagre magasiner, videoer og spillkonsoller.

Hvordan å skape mer lagringsplass i en stue. Hvis du bor i en liten plass.
Hvordan å skape mer lagringsplass i en stue. Hvis du bor i en liten plass.

3. Hvis du har et karnappvindu, har sitteplasser og oppbevaring konstruert. Ikke bare vil det gi en nydelig design element til rommet ditt, men det vil også gi deg en mye lagringsplass som er diskret, men tilgjengelig.

4. Hvis du ikke har en bred plass, tror vertikalt. Bygge hyller på veggene for å utnytte ubrukt plass. Du kan også ha cabinetry bygget i å nå taket for en total lagringsløsning. Så veggen ser ikke for tung, har noen paneler som åpne hyller og sette dørene på resten.

5. Bruk dine vegger. Hang hyller bak sofaen og plassere knick knacks der. Det vil gi en severdighet i rommet, men også gi deg plass til å vise noen eiendeler. Ikke bare bruke et stykke tre og L parentes. Finn noe dekorativt i hjemmet butikken og henge det. Noen hengende hyller er konstruert så kreativt slik at de faktisk ser ut som en skulptur eller kunstverk.

Du kan også oppgradere den tradisjonelle rør-TV til en plasma-TV og henge den på veggen for å fjerne plass og gir deg mulighet til å bruke kabinettet for lagring i stedet for å sette underholdningen system på det.

Hvordan å skape mer lagringsplass i en stue.
Hvordan å skape mer lagringsplass i en stue.

6. Hang hyller på plass over døren og vinduene. Dette er ubrukt plass ellers. Du kan sette bøker og andre dekorative ting på sokkelen.

7. Declutter din plass. Uansett hvor mye lagringsplass du har, vil det aldri være nok hvis du ikke bli kvitt ting. Det er ingen grunn til å holde på til tidsskriftabonnement fra ti år siden. Hvis du bor i en liten plass, må du være årvåken om hva du holder i hjemmet ditt. Hver gang du tar noe i, noe må gå ut. Dette er den eneste måten å kontrollere rot og volum av dine eiendeler.

Det er mange dekorative triks du kan bruke for å lage en roomier atmosfære i en liten plass. Hold belysning myk, møbler lav og fargepalett nøytral.