E2r

Hvordan å sette pris på en sedertre brystet

Cedar kister har en lang historie

Cedar kister har en lang historie. De er ofte en av de få tingene som familiene hånden ned fra en generasjon til den neste som arvestykker. Mange har sagt at sedertre kister har en intern sjarm og skjønnhet som man kan sette pris på. Hvis du har en sedertre brystet som du har mottatt fra dine foreldre og besteforeldre, for eksempel brystet selv - som kan innholdet - kan bidra til waft deg tilbake til dagene av barndommen. Det er flere måter å være i stand til å sette pris på en sedertre brystet. Her er noen tips for å gjøre det.

Hvordan å sette pris på en sedertre brystet. Cedar kister har en lang historie.
Hvordan å sette pris på en sedertre brystet. Cedar kister har en lang historie.

  • Duft. Sedertre har en distinkt duft som gjør at du skjønner at det er virkelig sedertre. Siden de fleste sedertre kister ikke lakkert eller ferdig på innsiden, kan du fortsatt mest sannsynlig lukt cedar duft når du åpner brystet. Den aromatiske duft er veldig hyggelig å nesen. Sedertre ikke mister sin duft lett til tross bestått av mange år, til slutt, skjønt, vil det miste sin naturlige duft. Så vil du kanskje å nyte sedertre aroma av brystet.
  • Lagring. Blant de primære bruk av et sedertre brystet er for lagring. Mange som eier sedertre kister bruke den til å lagre deres sengetøy som laken, tepper, dyner, og noen ganger spesielle klær. Den aromatiske cedar duft stikker vanligvis på kluten, og kan være luktet ved å løfte et ark nær nesen og smelling det. I mange tilfeller, vil lukten ikke være meget sterk. Det vil ofte være svært subtile, men likevel merkbar. Hvis du vil at ark til å ha en subtil duft av sedertre aroma, lagre dem i en sedertre brystet i lange perioder.
  • Dekorasjon. Cedar kister er også flotte dekorative elementer for hjemmet ditt. Du kan plassere dem nesten hvor som helst i ethvert rom i huset ditt, enten du bruker dem for lagring eller bare for ren pynt. De fleste bruker dem for begge, skjønt. En sedertre brystet ser spesielt hyggelig ved foten av en seng inne på soverommet. Hvis du har lagret i din sedertre brystet de bedsheets reservert for spesielle gjester, så noen gang du har en gjest sover i rommet kan nyte den vakre lukten av sedertre på deres seng.
  • Minner. Du kan også lagre minner inne i en sedertre brystet. For eksempler, gamle fotografier, album, arvestykker, og andre spesielle poster av stor betydning kan lagres trygt i et sedertre brystet. Hvis du er en sentimental person, vil du finne sedertre kister virkelig passer for å bevare slike minner.
  • Andre bruksområder. Foruten lagring og dekorasjon, kan sedertre kister også tjene en funksjonell hensikt. For eksempel kan du bruke dem som sidebord, end, sofabord, eller som seter. Noen cedar kister har et lokk dekket med pute, så det gjør for en stor plass. Men hvis sedertre brystet er uncushioned, kan du lage din egen, eller bare bruke små puter.

Det fine med et sedertre brystet kommer ikke bare fra sin aromatiske tre, men også fra den kreative bruken av det. Så, prøv tipsene som foreslås her, slik at du kan sette din sedertre brystet.