E2r

Hvordan å samle coasters

Coasters er matter du bruker på å hvile glass drikke

Coasters er matter du bruker på å hvile glass drikke. De brukes til å beskytte overflaten av bordet, og også for reklameformål. Men for noen mennesker tjener mer verdifull formål. Tegestology, det latinske ordet som beskriver praksisen med å samle coasters er en hobby som nytes av mange mennesker fra ulike deler av verden. De amatører referert til som tegestologists finne, kjøpe, bytte eller selge, og utstillingen coasters for ulike grunner, inkludert, men ikke begrenset til historien, alder, sentimental verdi, og sjeldenhet av coasters. Enten du er interessert i å begynne denne hobby eller bare nysgjerrig hvordan tegestologists samle sine verdisaker, bør du vurdere følgende.

Hvordan å samle coasters. Vit hvor du skal få dem.
Hvordan å samle coasters. Vit hvor du skal få dem.

  • Vit hvor du skal få dem. Du kan samle coasters fra flere kilder, inkludert men ikke begrenset til større og mikro bryggerier, vinprodusenter, brus produsenter, mat produsenter, restauranter, hoteller, sportslige klubber, spesialitet butikker, corporate events og bryllup.
  • Delta i dalbane samle klubber. Du kan ikke høre på det hver dag, men praksisen med å samle coasters er globalt populært at det er nasjonale og internasjonale foreninger eller klubber som er opprettet for denne svært formål. Å være en del av noen av disse organisasjonene vil gi deg mer informasjon om aktuelle problemstillinger knyttet til din hobby slik som pris-og dalbaner, gradering coasters, dating coasters, selge eller bytte coasters, omsorg for samlingen din, og vise dem blant mange andre. Unødvendig å si, er disse klubbene sikkert kommer til å gjøre din fritid jaktstarten mer moro som du kommer til å møte mennesker med hvem du deler den samme lidenskapen. Eksempler på fremstående klubber er den europeiske Breweriana Association, East Coast Breweriana Association, Beer Can Samlere av Europa, British Beermat Collectors Society, South Australian Coaster Collectors Club, New South Wales Coaster Collectors Club, og den tyske Breweriana Collectors Society.
  • Delta på messer. Ikke bare vil du finne coaster kilder, men å delta på lokale og nasjonale messer vil hjelpe deg å avgjøre hvor mye coasters er virkelig verdt. Det vil være en lærerik opplevelse, spesielt hvis hendelsen er prydet av mange erfarne tegestologists i og utenfor ditt område.
  • Bygg ditt eget nettsted. Den enkleste måten å få kontakt med andre tegestologists, vise samlingen din, og selge eller bytte elementene er å lansere en nettside eller blogg hvor bilder og detaljer av samlingen din vises. Det er en fin måte å vise din samling som du ikke trenger å gå et annet sted for å bli sett av andre coaster samlere og / eller entusiaster. Mange samlere allerede gjør dette for samme formål dermed kan du få koblet med dem lett og begynne å gjøre transaksjoner. Om elementet du er ute etter å komplettere samlingen kommer fra et annet land, trenger du bare å kommunisere og gjøre forretninger på nettet.

En meget viktig del i å samle coasters er hvordan de vises eller lagres. Uansett hvordan du ønsker å beholde dem, sørge for at de er fri fra ruin eller misfarging. Du kan bruke rammer, foto beskyttere eller siden beskyttere, poly poser, eller skoesker. Organiser coasters slik du ønsker, enten i henhold til bryggeriet plassering, spesialitet merke, alder, osv., men sørge for at hver coaster er beskyttet og fri stifter og / eller lim. Eventuelle skader på coaster vil devaluere elementet betraktelig.