E2r

Hvordan å resirkulere gardin ringer

Har du gamle gardin ringer hengende rundt huset ditt

Har du gamle gardin ringer hengende rundt huset ditt? De kan være pæreformet, runde, metall eller plast. Hvis du ikke har, kan du finne dem i sparsommelighet butikker på billige priser. Gjenvinning gardin ringene er en innovativ måte å organisere ting, for å gjøre livet behagelig, og å gjøre andre mennesker glade når du gir dem som gaver.

Du kan resirkulere gardin ringer og gjøre dem til følgende nyttige elementer.

  • Kleshengere. Loop ringene sammen og lage en kjede. Deretter henge ringene på skapet hyller. Foretrekker rustfritt stål ringer i stedet hvis det er noen, slik at du kan henge jeans og jakker på ringene uten å bekymre rustdannelse.

    Du kan også sette ringene i dusj-området å dryppe tørre svømme dresser. Hva er flott om disse ringene er at du kan henge strømpebukse og skjerf uten clothespin merker.

  • Bil kleshengere. Disse er perfekt for de tingene som du trenger for å bruke når du er i en hast. For eksempel kan du henge hunden leiekontrakten, hansker, skjerf, nøkler, leker, søppelsekker og vesker.
  • Arrangørene for hår elastikk. Organiser håret elastikk i sine farger. Legg dem i en dekorativ boks inne skuffen.
  • Babyen leketøy holdere. Dette er flott når barnet er i en høy stol eller en barnevogn. Bare knipse ringene bort på lekene og deretter legge ringene til den høye stolen arm eller barnevognen. Det vil spare deg fra tilbake verke til å plukke opp en droppet leketøy femti ganger i timen!
  • Vedlegg til krus på ryggsekker. Dette vil gjøre deg komfortabel når du reiser, spesielt når du er på tur. Det vil være lettere for deg å drikke vann. Bare bruk et krus som har et tett lokk. Du kan også legge solkrem, solbriller, nøkler og annet materiale som du raskt trenger på en ring.
  • Arrangører for camping kjøkkenutstyr. Hekt noen relaterte kjøkkenutstyr sammen. Du kan koble matlaging og bestikk i forskjellige ringer i henhold til vekt og bruk. Koble dem på ett sted slik at du enkelt kan få de tingene som du trenger. Bruke noen ringer til å henge klær og andre ringer for å henge sikkerhet beskyttelse mot ville dyr og så videre.
  • Arrangører for tilbehør. Bruk dem på forskjellige armbånd, halskjeder og øredobber. Det er nyttig spesielt for travle mennesker. Du kan feste en ring ved dusjen, vasken på badet, og kjøkkenet synke, slik at de ikke vil bli brutt når du bader eller gjøre retter.
  • Merknader om gardin ringer. Dekorer ringene hvis du foretrekker det. Du kan lage et motiv i henhold til tiltenkt bruk. Maling blomster, blader og abstrakte motiver på ringene eller, kan du male navnet på tenåringsdatter så hun vil sette pris på henne tilbehør bedre. Dekorative ringer også tjene som gode gaver til venner, spesielt når de er personlig.


I utgangspunktet

Hvordan å resirkulere gardin ringer. Arrangørene for hår elastikk.
Hvordan å resirkulere gardin ringer. Arrangørene for hår elastikk.

I utgangspunktet er det et ubegrenset antall måter om hvordan du kan resirkulere gardin ringer. Bare se rundt huset ditt og tenk på å organisere ditt hjem bedre. Du vil innse sin verdi, mens organisere ditt hus.