E2r

Hvordan å plukke vinduet lukker farger

De gjør ikke bare gi privatliv

De ikke bare gi privatliv, vinduslemmer også bringe en ekstra appell til utseendet på huset. Spesielt hvis de er malt med riktig farge, vinduslemmer gjøre en ellers kjedelig huset til et utsøkt utseende bopel. Fordi de har en slik effekt på den estetiske verdien av huset, velge en farge for vinduet skodder bør gjøres med noen betraktninger i tankene. Her er noen av dem.

  • Identifiser det utseendet du ønsker å oppnå. Før du går søker etter den rette fargen, spør deg selv hva slags utseende du ønsker å få. Ønsker du å oppnå en klassisk appell? Hvis ja, gå for hvit og svart. Ønsker du å komme bort fra den tradisjonelle og foreta en dristig trekk? Deretter brann rød, fet magenta og aubergine voldelig kan være noen av alternativene. Hvis du ønsker å lage en kul visuell appell, opt for sitrus sitron, lyse gul og eplegrønn.
  • Matche den til fargen på vinduet og huset. For å gjøre en vedvarende fargeeffekt, velge den fargen som passer din vinduet og huset. Spesielt, kan det være lurt å få en nyanse lysere eller mørkere enn fargen på vinduet trim. Eller hvis du ønsker å lage en illusjon at vinduet skodder er helt del av vinduet, gå for en farge det samme som vinduet trims. Tillegg vurdere de utvendige veggene i huset hvis du har utvendig vindu skodder. Hvis, for eksempel, veggene er mørkt, velger en lys farge for vinduet skodder. På samme måte velger en mørk farge hvis veggene er malt med lys farge. Hvis vinduet skodder, derimot, er inne i huset, kan det være lurt å matche vinduet skodder til den dominerende fargen på huset innvendig eller til en bestemt møbler eller inventar. For eksempel, hvis sofaen er blå, kan det være lurt å gå for en lysere eller mørkere nyanse av blått for vinduet skodder.
  • Tenk på balanse. Balanse er viktig når du passer til fargene på vinduene skodder og andre elementer av huset. Hva farger og hva nyanser du velger, husk at fargene bør utfylle hverandre. Man skal ikke skille seg ut på bekostning av en annen. For å oppnå en harmonisk visuell appell, følger en klar fargevalg. Deretter tilordne en farge for vinduslemmer.
  • Se etter forslag. Når de bestemmer seg for farge, vil det hjelpe om du får innsikt fra mange kilder. For eksempel kan du slå opp i arkitektur og Oppussing magasiner for farge ideer. Legg merke til hvordan de velger farger og figur hvis du kan bruke sine farge-matchende strategier til vinduslemmer. Finn også ut fargetrender. Deretter se om de passer din personlige smak. Faren, derimot, i følge trender er at de vil gå utdatert i fremtiden, at du må oppdatere dine vinduslemmer, med mindre selvfølgelig du ikke tankene å ha out-of-season farger.

Som du ser

Hvordan å plukke vinduet lukker farger. Identifiser det utseendet du ønsker å oppnå.
Hvordan å plukke vinduet lukker farger. Identifiser det utseendet du ønsker å oppnå.

Som du ser, har du massevis av farge ideer for vinduslemmer. Men igjen, vær forsiktig med hvordan du velger. For å hjelpe deg, få prøver fra maling selgere. Deretter ser på dem enkeltvis. Finn ut hvilken av de fargene passer best huset og legger estetisk verdi.