E2r

Hvordan å plante med månens syklus

Hvis du leter etter en alternativ metode til planting, kan du prøve planting av månens faser og tegn. Denne praksisen har eksistert siden antikken, som folk tror at månen har sterke påvirkninger over veksten av planter og avlinger. Her er noen felles retningslinjer for planting med månens syklus:

Hvordan å plante med månens syklus. Vet hvordan å identifisere månefasene.
Hvordan å plante med månens syklus. Vet hvordan å identifisere månefasene.

  1. Vet hvordan å identifisere månefasene. Dette er grunnleggende kunnskap som du trenger for å utvikle seg til å kjenne den fasen av månen ved å se på det, samt rekkefølgen av månefasene. Eller for å gjøre livet ditt enklere, velge å kjøpe lunar kalendere tilgjengelig på nettet, for eksempel på riverocean.org.uk , og equinoxastrology.com . Sjekk nettsteder som lunarrepublic.com som informerer deg om når de forskjellige månefasene skjer.
  2. Kjenner den nye månens effekter. Når det er nymåne, er månens gravitasjonskraft på fuktighet sterk og vann er trukket oppover. På grunn av dette, er det best å plante frø og blomster som blomstrer over bakken. Dette er den beste tiden å plante mais, korn, asparges, brokkoli, og rosenkål.
  3. Vet andre kvartal månens effekter. Når det er andre kvartal, er månens trekke ikke at sterke, men lette øker og fremmer vekst gjennom bladene. Plante grønnsaker og frukt som har frø i dem som tomater, bønner og paprika. Hvis du klippe gresset i løpet av denne tiden, vokser det tykkere.
  4. Kjenn fullmåne effekter. Når det er fullmåne, blir det trekke sterke igjen, men lyset er gradvis minkende. Plant løkene, rot avlinger og annen vegetasjon som vokser i jorda, og trenger ikke lys, for eksempel løk, poteter og gulrøtter. Høste avlinger på en fullmåne for å ha dem på deres førsteklasses stand.
  5. Vet siste kvartal månens effekter. Når det er siste kvartal, både gravitasjonskreftene og måneskinn er svake. Ikke plant noe på dette tidspunktet, fordi denne fasen er ikke bidrar til vekst. Å hindre gress fra voksende, klippe det i løpet av siste kvartal månen. Gjør din kompostering og rensing i denne fasen.
  6. Kjenn månens astrologiske posisjonen. For avansert lunar planting, vet dyrekretsen hvor månen befinner seg. Et godt nettsted for å sjekke ut er lunarium.co.uk . Hvis du er kjent med konstellasjoner, se opp og finne ut hva dyrekretsen signere månen er for tiden i.
  7. Vet effekten av månens astrologiske posisjonen. Dyrekretsen hvor månen er i har en effekt på planter. Når månen er i Cancer, Scorpio eller Fiskene, er månen i et vann tegn, som gjør alle plantene vokser enklere. Taurus er som bidrar til økende rot avlinger og bladgrønnsaker. Vekten er bra for å plante blomster og urter. Capricorn fremmer vekst av robuste planter. Væren, Skytten og Vannmannen er tegn for å dyrke jord og høsting planter. Gemini, Leo og Jomfruen kalles golde dyrekretsen skiltene. Ikke plant men eliminere ugress i stedet når månen er i disse skiltene.

Planting med månens syklus er en kreativ måte å sikre optimal plantevekst. Å gjøre det meste av månen planting, holde oversikt over månens faser og astrologiske posisjonen og planlegge hagearbeid av dem. Husk: når du plante med månens syklus, trenger du ikke å gjøre det i løpet av natten, men du må gjøre det i løpet av de beste fasene og tegn.