E2r

Hvordan å opprettholde hage drivhusplanter

Konseptet av en hage drivhus har eksistert siden romertiden. Dette er fordi en av de romerske keisere, heter Tiberius, likte å spise en agurk-lignende frukt hver dag. Frukten var en sesongmessige frukt og var ikke tilgjengelig hele året. Ideen om å opprettholde en hage drivhus gjorde det mulig for gartnere å høste denne frukten for keiseren.

Hva er en hage drivhus

Hva er en hage drivhus? En hage drivhus er en strukturert hage hus laget av glass eller plast som er brukt til å dyrke sesongmessige planter og opprettholde andre planter. Glass eller plast er begge brukes som et alternativ fordi selv et drivhus er et lukket struktur, vil dette lar sollyset inn og bringe varme og lys som trengs i voksende planter og vekster.

To grunner til at folk bygger hage veksthus er (i) å vokse sesongens avlinger eller planter og tjene penger, og (ii) å vokse sesongens avlinger eller planter for personlig forbruk. Opprettholde og voksende planter er ikke så lett, skjønt. Spesialiserte teknikker og strategier er nødvendig for å opprettholde hage drivhus planter. En av de faktorene som du bør vurdere hvis du ønsker å opprettholde en hage drivhus er det mangfoldet av planter som du kan vokse. Hver avlinger og planter har ulike egenskaper. Og hvis du ønsker å ha en sunn avling, så du virkelig trenger å studere planter som du velger å vokse i hagen din drivhus.

Voksende planter

Hvordan å opprettholde hage drivhusplanter. Kjenn dine alternativer.
Hvordan å opprettholde hage drivhusplanter. Kjenn dine alternativer.

Voksende planter, enten innendørs eller utendørs er et produkt av ulike faktorer, som miljøfaktorer. Miljømessige faktorer kan inkludere riktig mengde sollys, tilstrekkelig vannforsyning og riktig temperatur (noen avlinger vokser ikke utenom spesifikke temperaturområder). Bygg din egen hage drivhus er en god løsning for noen av de hagearbeid problemene når du prøver å vokse produsere eller blomster ut av sesongen, som lys og temperatur. Men ikke alle som konstruerer en hage drivhus for å opprettholde eller dyrke planter er vellykket.

Her er noen tips som du kan bruke hvis du vil ha en hage drivhus:

  1. Kjenn dine alternativer. Det finnes ulike typer drivhus som du kan velge mellom i henhold til hva du trenger og budsjett. Det finnes også forskjellige størrelser som er spesielt laget for alles bruk. Det er store hage drivhusene som er mest brukt i økende sesongens avlinger eller blomster som skal selges senere, og det er mini-drivhus for dyrking av planter til eget bruk. Økonomisk sett, kan du velge mellom et glass og en plast drivhus. Plast drivhus paneler er ganske litt billigere på grunn av materialet.
  2. Sørg for at du har alle utslipp kits som trengs for å konstruere din hage drivhus. Du kan kjøpe den grønne huset kits fra alle utslipp leverer butikker.
  3. Bestem hva du ønsker å vokse i hagen din drivhus.

Her er hvordan å opprettholde hage drivhusplanter:

Hva er en hage drivhus. Voksende planter.
Hva er en hage drivhus. Voksende planter.

  1. Kontrollere temperaturen på drivhuset ditt ved å sørge for at din drivhus har riktig antall luftkanaler.
  2. Vanne plantene dine tilstrekkelig
  3. Utrydde unødvendig planter og gress som vokser i hagen din drivhus. De får de næringsstoffene fra planter.
  4. Bruk pinner eller stokker på planter som trenger støtte.
  5. Opprettholde riktig mengde lys i hagen din drivhus.
  6. Rengjør både interiør og eksteriør av hagen din drivhus regelmessig.

Så hvis du ønsker å nyte din favoritt frukt eller grønnsak i år, går på og kjøre til nærmeste drivhus forsyninger butikk i ditt område og bygge deg egen hage drivhus. Vær din egen oppdretter av maten og nyte høst!