E2r

Hvordan å opprettholde et landskap i nord texas i februar

Her er noen tips om hvordan å opprettholde et landskap i Nord-Texas i løpet av måneden av februar:

Hvordan å opprettholde et landskap i nord texas i februar. Utarbeider en plan for hagen din.
Hvordan å opprettholde et landskap i nord texas i februar. Utarbeider en plan for hagen din.

  • Utarbeider en plan for hagen din. Planlegg arrangement av din hage selv før vårsesongen kommer. Vær sikker på at du bestiller og kjøper på forhånd de forskjellige typer frø, verktøy og utstyr du trenger for din Texas type landskapsarbeid. Identifisere og et sentralt tema før du begynner landskapsarbeid. Hvis du vil ha mer privatliv, velger høye busker og trær. På den annen side, hvis du ønsker å ha en mer fargerikt miljø, skape en tursti full av forskjellige typer blomster.
  • Plant Gladiolas ved starten av måneden. Når du begynner såing Gladiolas i første del av februar, se til at du fortsetter å plante dem to ganger i måneden frem til mars.
  • Fjern bagworms. Regelmessig på barskog planter som einer og andre eviggrønne planter for tilstedeværelse av bagworms under hele februar måned. Dette er en viktig mål i vedlikehold av Northern Texas landskapet. Hvis du tillater et stort antall bagworms å trives i plantene dine, vil de øke i antall på de myke og ømme nåler. Bli kvitt poser og fortsette å brenne dem.
  • Legge variasjon til hagen din Prøv å plante følgende for hagen din:. Tomater, paprika, Periwinkles, og marigolds. Å tiltrekke seg flere sommerfugler, plante blomster med mange farger som fiolett, rød og gul. Lilla busker er også vakre tillegg til en North Texas landskap, sammen med daisies og smørblomster.
  • Legg eksotiske blomster og andre tropiske planter. Du kan komme opp med en tropisk oase i hagen din eller bakgård ved å opprette en dam i to hjørner. Når du grave dammen, linje opp steiner og innfødte planter og blomster langs den ytre grensen. Bygg en forhøyet, skråstilt bakken på baksiden av dammene. Du kan gjøre dette ved å sette på ekstra smuss. Plante mange blomster i skråningen for å gjøre det mer visuelt tiltalende. Tropiske planter som du kan inkludere hibiskus blomster, palmer, bambus planter og Satsuma mandarin. Disse vokser godt i Nord-Texas.
  • Gå naturlig. For å eliminere larver fra plantene dine, kan du bruke svovel støv og sitron mynte. Ved hjelp av naturlige elementer og prosedyrer for å opprettholde din North Texas landskapet vil hjelpe deg å minske forbruket av kunstige kjemikalier. I sin tur reduserer dette risikoen for slike kjemikalier for å trenge inn i vann-bordet.


Det er ganske enkelt å gjøre Nord-Texas landskapsforming fordi mye av ikke-innfødte planter og lokale arter trives i denne regionen. Det er også noen ikke-innfødte planter som krever ekstra pleie for å vokse godt. Du må kanskje fullt forberede jorda ved å gjennomføre tilling og kompostering. Husk også at i å designe og vedlikeholde landskapet, ta hensyn til din personlige smak og preferanser.