E2r

Hvordan å opprettholde en gressklipper

Gressklippere er en smart investering når du har en stor plen å vedlikeholde. Mens noen foretrekker å bruke den manuelle gresskniv, gjør en gressklipper en bedre og raskere jobb. For å maksimere funksjonene på din gressklipper for en lengre periode, er det viktig å holde det godt vedlikeholdt. Her er noen viktige tips om hvordan dette gjøres:

Hvordan å opprettholde en gressklipper. Gjør deg kjent med gressklipper.
Hvordan å opprettholde en gressklipper. Gjør deg kjent med gressklipper.

  1. Gjør deg kjent med gressklipper. Sørg for at du vet hvilke tanker som er for olje, og som er for gassen. Tilfeldigvis sette i olje i bensintanken, og vice versa, vil skade gressklipperen.
  2. Før du bruker gressklipperen, sjekk om oljen må endres. Slå på motoren i noen minutter for å tappe ut oljen, stedet tappepluggen tilbake og fylle det med ny olje til den er full. Det tar bare rundt 20 minutter å få dette gjort.
  3. Også sjekke luftfilteret, om det er behov for å bli erstattet siden forrige gang den ble brukt. Dette må skiftes regelmessig siden skitt samler seg på filtrene og de omkringliggende deler kan bli rusten hvis dette ikke blir erstattet. Dette vil bare trenger fem minutter å fullføre.
  4. Endre tennpluggen av gressklipperen bør gjøres hvert tredje år, eller hvis gressklipperen brukes oftere, bør tennpluggen skiftes hvert annet år. Hvis det er sjelden brukt, kan du bare nødt til å rydde denne delen. Ytterligere fem minutter for denne oppgaven, og du er ferdig.
  5. For en mer effektiv klipping, regelmessig skjerpe gressklipperen sin bladet. Etter noen år, må du kanskje erstatte denne også. Holde knivene skarpe vil lysne klippingen oppgave som det skjærer raskere og gresset er trimmet med en enda høyde. Bare husk at før kniven rengjøres, fjern tennpluggen først for sikkerhet. Blade vil bare ta rundt tjue minutter av din tid.
  6. Etter å ha brukt gressklipperen, rydde opp undersiden og fjerne de gjenværende gress, skitt og jord. Du må kanskje vaske det med såpe og vann. Skyll bladet godt og la det tørke.
  7. For å unngå rust, kan du også tørke metalldelene med olje før du setter gressklipperen på lageret.
  8. Det er tilrådelig å bruke gressklipperen før den går tom for gass, før du legger den bort for neste plenklipping økt. Dette er for å unngå tilstopping, siden når gassen lagres i lang tid, kan det lager opp maskinen. Også ta oppmerksom på at lagret bensin ikke er brukbare lenger etter seks måneder. Du kan også sette en stabilisator i bensintanken hvis du ikke vil tappe gass. Legge stabilisator vil opprettholde gass 'egenskaper og den vil forbli frisk, selv etter noen måneder.
  9. Hold gressklipperen på et tørt område. Holde det borte fra vann og fukt for å beskytte og vedlikeholde maskindeler. Hvis det er en push makt gressklipper, og deretter holde den tørr vil unngå rust.