E2r

Hvordan å mate en venus flytrap

Hvis du så filmen Little Shop of Horrors

Hvis du så filmen Little Shop of Horrors, har du sannsynligvis har en idé om hva en kjøttetende plante ser ut. Selvfølgelig er det ingen slike ting som gigantiske menneskeetende planter i det virkelige liv (i hvert fall i denne dagen og alder). Men det er et slikt anlegg som Venusfluefanger, som er en av dagens kjøttetende planter.

Kjøttetende planter vanligvis fange og spise små dyr

Hvordan å mate en venus flytrap. Tilegne seg et sunt Venusfluefanger fra en spesialitet butikken eller barnehage.
Hvordan å mate en venus flytrap. Tilegne seg et sunt Venusfluefanger fra en spesialitet butikken eller barnehage.

Kjøttetende planter vanligvis fange og innta små dyr, som insekter, for deres ernæringsmessige verdi (men ikke energi). Dette gjøres vanligvis gjennom en av fem metoder: knipser, flypaper, teine, blære og fallgruve. Den Venusfluefanger er en snapping plante, som snaps nært når be er i bladene.

De Venusfluefanger jakter på insekter

Den Venusfluefanger jakter på insekter, små edderkoppdyr, og bare om noen live-bug. Det vil kreve et måltid omtrent en gang i uken, så du bør ikke ha problemer med å mate den. Når den har nærmet seg sitt bytte, vil Venusfluefanger forbli stengt inntil en halv dag, før sin måltid er helt fordøyd.

  • Tilegne seg et sunt Venusfluefanger fra en spesialitet butikken eller barnehage. Du finner disse i byen din, eller du kan finne en online via nettsteder som petflytrap.com eller bugbitingplants.com . Mens Venusfluefanger gang blomstret i sumpene i N. og S. Carolina, disse har nesten blitt drevet til utryddelse av høsting og av gartnere ivrige etter å bringe anlegget til sine hjem.
  • Du må samle insekter å mate Venusfluefanger. Hvis du er heldig, vil anlegget komme til å fange insekter på egen hånd, for eksempel fluer, små edderkopper og biller. Men hvis du holder den i et lukket område, kan det ikke være i stand til å finne byttedyr av seg selv. Du kan fange fluer og andre insekter. Bare sørg for at de ikke svi, som stikkende insekter kan skade Venusfluefanger.
  • Du må utløse Venusfluefanger er "felle" ved å berøre de indre utløse hår. Disse stikker utover fra sin "munnen", og vente på å bli forstyrret av sitt bytte. Du kan ta hårene med insekt eller en annen gjenstand, for Venusfluefanger å lukke. Bare slippe insekt i, noe som gjør at den berører hairlike materialet som stikker ut fra anlegget felle.
  • Du kan samle 03:57 insekter i en måned, og disse vil være nok til å tilfredsstille din plantens behov for ernæring. Etter hver fôring, forventer din Venusfluefanger å være stengt i ca 12 timer, som det helt fordøyer sin måltid.
  • Være sikker på å mate levende insekter til din Venusfluefanger. Hvis du gir den døde insekter, eller hvis byttet ikke er i bevegelse, vil anlegget vanligvis utvise sitt bytte. Hvis du trenger å stimulere fordøyelsen, kan du massere de ytre fliker.
  • Også aldri mate menneskemat som kjøtt til din Venusfluefanger. Den vil få dårlig fordøyelse, mye som hvordan mennesker vil få dårlig fra mat som vi kan ikke helt prosessen.


En Venusfluefanger er en roman anlegg for å holde

En Venusfluefanger er en roman plante å beholde. Det er ikke vanlig plante som bare trenger vann og sollys. Det er kjøttetende, tross alt! Det er behov for ekstra omsorg og riktig fôring.