E2r

Hvordan å male en utendørs betong patio

Patios kan være kjedelig å se spesielt hvis laget av vanlig betong

Patios kan være kjedelig å se spesielt hvis laget av vanlig betong. For de som ønsker å gi sine terrasser en rask endring i utseende eller for å holde den i harmoni med helligdager, male betong patio kan raskt endre utseendet på verksted eller bakgård. Trinnene nedenfor vil hjelpe deg å gjøre dette prosjektet på egen hånd uten å måtte ansette fagfolk. Det er ganske enkelt og morsomt å gjøre på en gratis helg.

 • Materialer som du trenger:
    • Flere bokser av utendørs maling, kan gummiert maling eller vanlig utendørs maling
    • Roller børste med en lengre håndtak
    • Maling skuffen
    • Noen svamp
    • Klart sealer

 • Rengjøring patio som et første skritt. Med noen maleri jobb, må du først sørge for at canvass er ren og tørr. For patio prosjekt, skrubb og feie din gårdsplass før det er klart for rusk spesielt gjørme. Du kan bruke en hageslange for å hjelpe deg feie vekk skitt og la patio tørke helt før du går videre til maling jobb.
 • Male bakgrunnen. Sørg for at din gårdsplass er tørr og deretter bestemme hvilken farge betong du vil bruke som bakgrunn, spesielt hvis du skal male et design på terrassen din. Når du vet hva slags farge du vil, plassere rundt en halv liter maling på brettet ditt. Ikke legg for mye siden det er alltid lettere å legge mer maling enn å sette den tilbake i boksen. Påfør et lag med maling på hele terrassen da avgjøre om du trenger et ekstra lag. La første laget tørke helt i tilfelle du ønsker å ha et ekstra lag.
 • Legge din dekorasjon. Når du er ferdig med bakgrunnsfargen, legge til dekorasjon enten svamp male det eller gjør noen hånd maleri med en mindre pensel. For svamp maleri, bare dyppe svampen inn i skuffen av maling og vri den tørr, slik at det ikke blir noen dryppende maling på terrassen. Påfør og DAB svampen lett over hele terrassen din. Du kan prøve å endre stilling måten du holder din svamp, slik at det vil skape en uforutsigbar design på gulvet. Gang på en stund, ta noen skritt tilbake og se på den samlede effekten for å se om du søker det ganske jevnt over gulvet. Tillat din første lag tørke før du legger på et annet lag. Du kan prøve å bruke en annen farge av svamp farge på toppen av vanlig en.
 • Søker en klar lakk. Når du er fornøyd med terrassen din, gjelder en klar sealer over hele terrassen med en frisk roller pensel. Sørg for at du dekker alle områder og en måte å gjøre dette på er å systematisk gå fra den ene enden av terrassen til den andre for å være sikker på at du har forseglet alle områder av gulvet.


Når tørr

Hvordan å male en utendørs betong patio. Materialer som du trenger.
Hvordan å male en utendørs betong patio. Materialer som du trenger.

Når tørr, om et par timer, kan du gå på terrassen din. Fangstskuta vil beskytte lakken mot vann og noen vanlige spill. Du kan bruke et sekund senere av sealer hvis du ønsker å være dobbelt sikker.