E2r

Hvordan å lodde en i bakken basseng

En i bakken basseng er et svært velkomment tilskudd til ethvert hjem

En i bakken basseng er et svært velkomment tilskudd til ethvert hjem. Det forsterker skjønnheten i hagen din og ditt hjem og vil gi deg timer med avslapping og moro, og et kjærkomment pusterom fra varmen i sommermånedene. Et svømmebasseng er en kostbar tillegg til et hjem, og det krever konstant vedlikehold for å holde den ren, hygienisk og trygt for alle som ønsker å ta en dukkert.

En viktig del av et svømmebasseng er kvaliteten på rørleggerarbeid som er installert. Det er en permanent del av bassenget og bør monteres med forsiktighet for å sikre at det vil fungere perfekt for en rekke år. Som VVS linjene er innebygd i bakken langs sidene av bassenget, vil det være svært kostbart og katastrofale dersom VVS feil.

Prøve deg på VVS-en i bakken basseng kan vise seg å være en svært lang og langtekkelig prosess. Det kan fortsatt gjøres. Her er noen tips.

  1. Gjør din egen forskning. Det er dedikerte nettsteder i basseng, konstruksjon og VVS. Sjekk basseng forsyning produsentens nettsider og lære så mye du kan før du starter dette prosjektet. Se på ekspert instruksjoner og design som passer din egen pool design og form, slik at du vil ha en god ide om hva som skal gjøres og hvilke materialer som du trenger.
  2. Sjekk din lokale byggeforskrifter. Hvis du kobler bassenget avløp til en by avløpssystem du kanskje trenger tjenester av en lisensiert rørlegger for å feste den dype segl felle.
  3. Din pool filter system bør plombert med rillet tidsplan 40 PVC og fleksibel timeplan 40 PVC-rør. Bruk ridged rør for de rette linjer og de fleksible rør som kan bøyes rundt hjørner uten å bruke albue beslag. De fleksible rør vil bidra til å forhindre lekkasjer og systemfeil siden disse ikke trenger ekstra utstyr eller koblinger. De fleksible rør kan spare deg for tid som disse kan installeres raskere.
  4. Velg en i gulvet system for suging og vann sanitization systemer for enklere vedlikehold av svømmebassenget. Velg en i gulvet system der den totale bassenget suging er på de viktigste split renne der all skitt samles. For bedre kvalitet på returlinjer, bruker 2,5-tommers sug linjer, dedikert delt avløp og dedikert vakuum linjer i stedet for de vanlige to-tommers linjer.
  5. Installere to bassengoppsamler linjer. Man bør kjøres fra skimmer til de viktigste avløp. Installere en annen en fra hoveddreneringsutløpet til pumpeslangen. Bruk samme type rør som du brukte for skimmer avløp.
  6. Skråner sugerøret som vil kjøre fra bassenget til pumpen vil hindre luftsluse. Den samme helningsvinkel bør også brukes til skimmer linje.
  7. Silica sand bør brukes i sandfilteret tank. Installer innløpene gjennom gulvet i filterhuset og satt sammen av filteret og rørene før installasjon av foringen. Ikke legg noen kjemikalier i vannet før du har sørget for at filteret fungerer. Inspiser filteret og pumpe linjer for lekkasjer. Sett i ryggen fill hvis du er veldig sikker på at ingen reparasjoner er påkrevd.
  8. Riktig spenning trengs for å kjøre basseng pumpe motor er 220 volt. Kontroller at du har riktig spenning for å unngå kortslutning pumpen.

Hvordan å lodde en i bakken basseng. Gjør din egen forskning.
Hvordan å lodde en i bakken basseng. Gjør din egen forskning.

Sørg for at du har rett svømmebassenget VVS-utstyr og aldri kompromiss kvalitet. Pass på at du kjøper en pålitelig merkevare. Sjekk alle funksjonene og lese alle produsentens vilkår for din sikkerhet og fred i sinnet.