E2r

Hvordan å legge murstein belegningsstein

Det er ingenting så stilig som en fortau eller innkjørsel som er dekket med murstein brostein. Murstein brostein kan se enkelt å installere, fordi de ikke blir holdt på plass med betong, men det faktisk tar flere skritt for å skikkelig legge murstein belegningsstein. Her er noen trinn som du må følge for å kunne plassere murstein belegningsstein i oppkjørselen din.

Hvordan å legge murstein belegningsstein. Tilsett grus og sand.
Hvordan å legge murstein belegningsstein. Tilsett grus og sand.

  • Legg kanter. Først av alt, må du sikre lengden på området som du vil dekke med murstein belegningsstein med kanting. Kantingsmaskinen er bare et stykke tre som vil holde sand og grus på plass. Det vil i hovedsak boksen i belegningsstein og den underliggende grus og sand. Ellers vil sanden strømme ut uten kanter. Du vil rett og slett må ta treplanker og skjær dem i strimler som er høye nok til å dekke tykkelsen på murstein og de seks inches av grus og sand. Derfor bør strimler være cirka ni inches høy. Bruk stakes å støtte kanting rundt omkretsen.
  • Tilsett grus og sand. Når du er ferdig med å legge til kanter, er neste skritt å legge i grus i området som har blitt tettet med kanting. Grus bør være ca 4-5 inches i tykkelse. Du kan bruke så skuffe til å legge grus i og deretter bruke en rake å flate grus. Etter at du har fylt området med grus, er neste skritt å legge i litt sand. Sanden skal være minst tre inches tykke. Pass på at du kjøper ekstra sand, siden sand har en tendens til å komme inn i hullene i grus. Sanden vil fungere som pute som vil støtte de brostein. Grus vil holde sanden fra å bevege seg.
  • Legge murstein. Når bakken er forberedt, er neste skritt å legge i murstein. Sørg for at du vurderer retning av mursteinene, som bør vanligvis være på samme retning som sollys. Også holde murstein mønster i tankene. Det er noen murstein stykker som har ganske komplekse mønstre som er designet for å holde murstein fra å flytte. Selv om disse er litt vanskeligere å installere, er de vanligvis sikrere og mer stabil i det lange løp.
  • Fest murstein på plass. Etter at du har lagt murstein på plass, er neste skritt å kjøre en plate vibrator over hele murstein. Plate vibratorer kan leies i de fleste hardware butikker. Hva disse gjør er å bruke vibrasjon å synke murstein ned i sanden slik at klossene vil bli holdt på plass av sand.
  • Feie gjennom murstein. Etter at du har kjørt plate vibrator gjennom hele murstein arbeid, er det siste trinnet for å bruke en god gammel kost pinne for å fjerne overflødig sand som kan ha blitt fortrengt som du brukte plate vibrator.


Med disse trinnene, bør du være i stand til å lage en fancy oppkjørselen dekket med murstein brostein. Spør en venn til å hjelpe deg ut på å legge murstein, slik at du vil være i stand til å fullføre prosjektet raskere.