E2r

Hvordan å legge en gummi gulv

Flere og flere husholdninger bruker gummibelegg, på grunn av de mange fordelene ved gummi gulv, for eksempel sin motstand mot vann og forvitring, så vel som dens høye trekkraft som kan bidra til å forhindre sklir og faller på gulvet. Om du installerer gummi gulv for en eldre person som har behov for så mye trekkraft som mulig, eller rett og slett slik at du vil ha en lav vedlikehold gulv som vil vare lenge, her er trinnene som du må følge.

Hvordan å legge en gummi gulv. Fjerne støping eller baseboards.
Hvordan å legge en gummi gulv. Fjerne støping eller baseboards.

  • Forbereder gulvet. Først av alt, må du fjerne eventuelle andre etasje dressinger som du tidligere har installert. I motsetning til pute gulv som kan installeres på toppen av vinyl eller linoleum gulv, må du plassere gummi gulv rett på toppen av betonggulv. Ellers vil gummibelegg slutt rynke ut og bli ujevnt, som varmen og kaldt arbeid contort formen på gummigulv. Også sørge for at gulvet er svært glatt. Det finnes maskiner som automatisk sand gulvet for deg, hvis du har veldig grov betonggulv.
  • Fjerne støping eller baseboards. Neste, må du fjerne baseboards og molding som er festet på sidene av gulvet og på veggene. Gummi gulv er vanligvis flere centimeter tykk, noe som betyr at du trenger å justere grunnkort og molding. Sørg for å holde neglene slik at du kan returnere molding og gulvet styrene senere.
  • Utrulling og skjæring. Ta arket av gummi gulv og rull den på plass der den skal installeres. Bruk et stykke kritt for å hjelpe deg med å finne formen på gulvet og hvor du vil trenge for å klippe og trimme gummi gulv. Arbeid i seksjoner, slik at du ikke trenger å kutte en enorm mengde gummi gulv på en gang. Dette vil også tjene som en sikkerhetsforanstaltning mot muligheten for å kutte et stort stykke av gummi gulv bare for å finne ut at du har gjort feil i målingen.
  • Legge lim. Når du har målt og trimmet gummi gulv, kan du begynne å bruke limet på gulvet. Vanligvis, er limet som brukes for gulvet polyuretan, som er meget sterkt lim som fungerer godt med syntetiske harpikser slik som gummi. Bruk en stor og bred pensel til jevnt bruke lim over hele gulvet. Husk at du ikke trenger å bruke lim for tykt lag.
  • Legging gulv. Når du har brukt lim, bare ta pre-cut stykker av gummi gulv og legge dem ut på gulvet. Sørg for at du jobber raskt, fordi limet tendens til å tørke raskt. Etter påføring hvert ark på gulvet, ta valser og bruke disse til å presse ut luftbobler som er fanget under gummi gulv.


Returner molding og baseboards etter at du er ferdig med å legge gummi gulv over hele rommet. Etter et par timer, bør limet har tørket helt, og du kan begynne å returnere møblene inn i rommet.