E2r

Hvordan å lage en kjede link gjerde elektrifisert

Ved første tanke kan du tror at elektrifisere noe gjerde er gjort for å beskytte din eiendom eller et bestemt område utenfor inntrenging. I virkeligheten, de fleste elektrifisere sine gjerder for å holde visse elementer inne fra å komme ut, nemlig dyr. Hundeeiere bruker den til å inneholde sine større raser bør normal kjeden link fekting ikke være nok. Gårdbrukere kan bruke elektriske gjerder for å holde alle sine husdyr i sjakk. Mens det kan være umenneskelig å bruke disse for mange mennesker, er det virkelig en effektiv måte å sikre at dyr bo der de skal være. Ikke bekymre deg, though. Sjokket noen dyr vil føle når det børster mot et gjerde som er elektrifisert vil være minimal, bare nok til å scoot bort fra det.

Forutsatt at du allerede har en kjede link gjerde installert, kan du elektrifisere den ved å følge denne enkle guiden. Teknisk sett er det hele et spørsmål om å kjøre elektrifisert ledning langs gjerdet.

Hvordan å lage en kjede link gjerde elektrifisert. Bestem hvor ledningen går.
Hvordan å lage en kjede link gjerde elektrifisert. Bestem hvor ledningen går.

  • Bestem hvor ledningen går. Alright, første tingene først, må du bestemme og avgjøre hvilke deler av gjerdet du vil ønske å elektrifisere. Teknisk, du egentlig ikke trenger å elektrifisere hele gjerdet, bare de deler som du anser som ustabil og svak. For eksempel, hvis du har en del som kan tas ned lett når dyrefigurer ut at han kan få gratis hvis han setter sin fulle vekt på det, så er dette definitivt en del du bør fokusere på. En annen forekomst ville hvis dyret liker å grave under gjerdet for å unnslippe. Hvis det er tilfelle, vil du ønsker å installere elektrifisere ledning på nedre del av gjerdet.
  • Fest materialer. Teknisk sett er dette en enkel jobb som krever enkle materialer. First off, vil du trenge ledningen. Poly tape eller ledningen er type wire å bruke. Du finner dette på maskinvare eller elektrisk forsyning butikken. Sørg for å måle det området du ønsker å elektrifisere slik at du kan kjøpe den rette lengden på ledningen. Mens du er på den, vil du trenge isolasjon, offset slag spesielt utviklet for kjedeleddet gjerder. Det finnes to typer, den ene må du sikre den med en spiker og en hammer eller en du kan feste på. Den tidligere skal brukes hvis gjerdet har trestolper og sistnevnte for de med metall innlegg. Til slutt, sørg for å kjøpe en Energizer, er dette apparatet som skal koble ledningen til den elektriske strømmen og vil tjene som regulator og lader av wire.
  • Begynne installeringen av wire. Start med isoleringen først. Du vil trenge å feste og sikre utlignet isolatorer på bunnen og toppen av gjerdet, spesielt ved den ytre delen av gjerdet. Når det er gjort, kan du kjøre poly tape eller wire langs gjerdet, gjennom isolatorer du tidligere installerte. Må du kjøre to ledninger, som vil være din energized kabler. På slutten av ledningene, vil du binde hver ende av begge ledninger med en annen ledning, som vil bli koblet til energizer din.


Konsultere instruksjonene som fulgte med Energizer enheten om hvordan du kjører ledningen akkurat som det skal være. På slutten av installasjonen, slå på strømmen og sette den rette spenningen for sjokk.