E2r

Hvordan å henge et speil

Speil er skjøre ting

Speil er skjøre ting. Siden nesten alle speil er laget av glass eller annet knuselig materiale, bør du sørge for at de blir satt riktig på veggen. Veggspeil er av varierende former, design, tykkelse og vekt. Noen er innrammet i treramme, mens andre er innrammet i andre materialer som aluminium eller metall. Hvis du prøver å installere en tung speil på en vegg, sørg for at det er innrammet i et solid materiale som tre. I denne artikkelen vil du lære en foreslått metode for å installere en hengende speil på veggen din.

Hvordan å henge et speil. Sjekk for skrue øyne.
Hvordan å henge et speil. Sjekk for skrue øyne.

  • Sjekk for skrue øyne. Fleste innrammede speil vil ha skrue øyne på baksiden av rammen. På andre tidspunkter, kan produsenten bruke noen annen lås eller krok.
  • Fest d-ringer eller skru øyne. Hvis innrammet speil ikke har skrue øyne på baksiden, kan du kjøpe noe fra en jernvarehandel og skru dem på. Sørg for at du bore pilothull for å gjøre å skru dem på mye enklere. Skrue øyne vil være nok for lette speil. Men, for middels eller tyngre de, kan det være lurt å bruke D-ringer. Du kan velge mellom mange typer D-ringer. Sørg for at du skru en på venstre og høyre side av baksiden av rammen, skru hver D-ring ca 1/3 av speilet høyde fra overkant.
  • Tråden ståltråd i de to skrue øyne eller D-ringer. Tykkelsen av tråden bør stå til vekten av speilet. Den generelle ideen er dette: den tyngre speilet, jo tykkere wire. Du ville ikke ønsker ledningen til lett brekke og lage din speil ramler ned. Sørg for at du la ekstra slakk. Også sørge for at ledningen er skikkelig kveilet rundt skrue øyne eller D-ringer.
  • Bestem deg for hvor du vil at speilet å henge. Finn to punkter på området og merke dem med en blyant eller markør. Avstanden mellom punktene bør være omtrent halvparten av speilets bredde. Kontroller at punktene er nivå med hverandre.
  • Installer ankere. Hvis festepunktene ligger på toppen av en vegg stud, du er heldig. Ved hjelp av en drill, bore et pilothull i stud, deretter skru en treskrue inn i hullet. Bruk en bit som er av mindre bredde enn det av skruene. Også, ikke skru treskruen hele veien. Omtrent 6 eller 8 omdreininger vil gjøre. Ideen er for skruehodet å stikke om en åttende av en tomme fra veggen. Hvis forankringspunkt er på gips, må du bruke veksle bolter. Kjøpe noe fra en hardware butikk og følg instruksjonene om hvordan du installerer dem. De vil være lett å skru inn i veggen.
  • Heng speilet. Hvis speilet er for tung å løfte alt selv, få noen til å hjelpe deg. Plasser ståltråd på ankrene. Juster deretter speilet slik at kantene er nivå.

Uansett hvordan du bruker til å henge speil, alltid sørge for at ankrene er festet til veggen og ikke lett komme av og at hengende ledning brytes ikke lett.