E2r

Hvordan å forberede ditt hjem for våren

Våren er her og det er på tide å få rengjøring. Åpne opp vinduene fordi det er på tide å friske opp hjemmet.

Her er hvordan du kan forberede ditt hjem for våren.

  1. Åpne opp vinduene. Ta i det friske våren luft og få luften sirkulerer i ditt hjem for å få bedervet lukten. Ta ut pynteputer, puter og sol dem. Du trenger ikke en luftrenser hvis du kan ta frisk luft i hjemmet ditt.
  2. Gjør din våren rengjøring. Bli kvitt rotet ditt og gjøre tre hauger. En til å donere, en haug for papirkurven, og en annen for reparasjoner. Kaste ut noe du ikke har brukt de siste seks månedene. Dette inkluderer klær som ikke passer eller dine barn har vokst, sett grill du kjøpte, men aldri brukt og gamle apparater som tar opp kjøkkenskap plass, men din aldri tok ut av boksen. Hvis du ikke har brukt det ennå, sjansene er, du aldri vil. Hvis du ikke har nok plass i ditt hjem for oppbevaring, det betyr bare at du må ha mindre ting. Du kan også finne noen skatter som du kan selge på eBay.
  3. Hente ut vakuum og kjøre det gjennom ditt hjem. Har alle tepper, sofa og til og med seng. Hvis du har en HEPA vakuum, er det enda bedre.
  4. Gjør et rom etter rom ren. Det kan virke overveldende å måtte rense hele huset, så bryter det ned etter område. Du kan også bryte ned oppgaver om dagen. For eksempel, gjør windows en dag, gulvene annen, og så videre til huset ditt har blitt renset ut topp til bunn.
  5. Når du endrer din ark, kaste puter i vask også. Disse vil ta ut eventuelle støvmidd, mugg og andre allergener. Hvis du bruker fjær puter, må du hånden vaske den i en bøtte med vann med litt natron og skånsom stoff vask. Du kan sette putene i tørketrommel for å tørke. Bare lo dem sikkerhetskopiere. Hvis puter er mer enn tre år gammel, er det på tide å kaste dem ut og endre dem.
  6. Vask vinduene. Bare spray på litt eddik og tørk det av med gamle aviser.
  7. Rense ut dine takrenner. Noen blader, eller vann som kan ha samlet seg i rennesteinen din har å gå. Hvis du ikke kan gjøre det selv, leie noen til å gjøre det for deg.
  8. Nå som du har ryddet ut boligen, kan du hente ut friske nye sengetøy eller velge å omorganisere møbler. Hvis du kjøper nytt sengetøy, valgte myke, lyse eller pastell farger for å revitalisere utseendet av ditt hjem. Legge til en fargeklatt til et rom kan virkelig gran det opp.
  9. Ta i noen planter. Ingenting sier våren bladverk og blomster. Hvis hagen din er ikke klar ennå, kjøpe noen små potteplanter og plassere den inne i ditt hjem. Hvis du ikke har grønne fingre, vil friske snittblomster gjøre triks!

Hvordan å forberede ditt hjem for våren. Gjør din våren rengjøring.
Hvordan å forberede ditt hjem for våren. Gjør din våren rengjøring.

Jumpstart sesongen og starte vår rengjøring i dag for å forberede ditt hjem for den nye sesongen.