E2r

Hvordan å drepe insekter uten giftstoffer

Det finnes mange metoder for å drepe insekter uten å bruke giftstoffer. Vanlige husholdningsprodukter og noen planter utføre denne oppgaven naturlig og trygt.

For plenen

Hvordan å drepe insekter uten giftstoffer. For plenen.
Hvordan å drepe insekter uten giftstoffer. For plenen.

For plenen, noen mennesker drepe insekter uten giftstoffer ved å bruke en kombinasjon av naturlig baby shampoo og øl. Dette er blandet sammen og satt i en sprøyte som er koblet til en hageslange, deretter sprayet på plenen for å drepe grubs og andre wormlike insekter som ellers ville spiser gresset og forårsake bare flekker. Såpen smothers bugs mens øls lukt jager dem bort.

I hagen, insekter erkjenne at capsaicin i chili peppers ville drepe dem, slik at de generelt unngå disse plantene. Dermed mange gartnere som velger å dyrke sin produsere organisk vil plante hot pepper planter i mellom grønnsakene de velger å høste senere i år for å avskrekke bugs før du trenger å drepe dem uten å bruke giftstoffer. Mange velger denne ruten for hagearbeid så giftstoffer i plantevernmidler ikke trenger å vaskes ut av produktene så nøye, spesielt der barn hjelpe til med innhøstingen og muligens spise produsere rett fra hagen.

Mange som liker friluftsliv samlinger ansette enten citronella stearinlys eller hva er ofte referert til som "bug-zapper" lys. Begge disse metodene drepe insekter uten giftstoffer, holde området trygt, spesielt fra mygg og andre bitende insekter som kan overføre sykdommen. Duften av citronella samt lys av stearinlys tiltrekker noen insekter, tenker det kan være en blomst full av nektar å spise. Imidlertid, når feilen flyr inn i flammen, dør den fra varmen være overveldende. Lyspærer i utendørs armaturer fungerer mye på samme måte. Den generelt gule fargen på pæren trekker insekter mot det, hvor de enten får en høy elektrisk støt eller for mye varme til å overleve i nærheten av pære, eller kan bli fanget i armaturen og kan ikke komme ut.

Hvordan å drepe insekter uten giftstoffer.
Hvordan å drepe insekter uten giftstoffer.

Andre folk bruker insektfeller med naturlige dufter som trekker feilene i og kveles dem med en eddik løsning når feilene er inne. Men hvis insekter gjør det inne i huset, er en pålitelig metode for å drepe dem uten giftige kjemikalier for å ha for hånden en spray flaske hvit eddik. Dette billig våpen mot insekter kan holdes hvor som helst i huset siden det ikke vil skade kjæledyr eller barn, men en liten mengde sprayet på feil kan kvele det nesten umiddelbart. Mange mennesker også spray eddik rundt dører og vinduer som en avskrekkende.

Dermed kan man se at kjemiske plantevernmidler er ikke nødvendig å holde bugs. Faktisk flere utprøvde metoder drepe insekter uten å skade mennesker eller husdyr, og kan foretrekkes.