E2r

Hvordan å designe en lekeplass i landskapet

Sikkerhet er den fremste bekymring når barn er på lekeplassen

Sikkerhet er den fremste bekymring når barn er på lekeplassen. Det er helt normalt for barn å støte og falle mens du spiller derav behovet for noen sikkerhetstiltak for å redusere virkningen av støt og fall og minimere skade. Du ser lekeplasser beplantet med gress og inkluderer sandkasser under mekanisk lekeapparater som husker, sklier, se-sager og lignende. Disse forholdene bør tas i betraktning når du planlegger å inkludere en lekeplass i landskapet. Nedenfor er noen tips for å designe en.

  • Tenk på det beste området egnet for barn. De trenger tilsyn mens de spiller, selv om de er i din egen rygg eller front yard. Lekeplassen skal være i nærheten av huset der du kan se barna og være innenfor hørsel avstand fra dem. Hvis lekeområdet vil være i front yard, velge et sted som kan sees fra stuevinduet. Hvis landskap design er for bakgården, vil det beste stedet for barnas lekeområde være den nærmeste til kjøkkenvinduet.
  • Anser for å inkludere planting av ett eller to trær med solide grener som vokser lavt på stammen. Barn elsker å klatre i trær, og disse vil være veldig ideelt for dem. Senere når de blir eldre disse trærne kan ha taustiger og husker festet til høyere grener eller du kan slå et av trærne i en treehouse.
  • Ta med en sandkasse i landskapet design. Med barnas vill fantasi dette vil være et ideelt sted for dem å lage sine scenarier og ha timer med moro. Grave en dyp grop og sted bygging liner over det før du legger sanden. Bygg en treramme rundt gropen. Senere når barna har vokst ut av sandkasse du kan gjenvinne området ved å fjerne rammen, sand og liner.
  • Bygge et gjerde rundt lekeområdet å la barna vite at dette er deres egen lekeplass, men resten av hagen er av grenser for dem når de spiller. Sørg for at du også har installert et høyt gjerde, omtrent fire meter høy. Dette er obligatorisk når hjemmet ligger nær en travel gate. Planlegger å plante busker, busker og trær rundt for å gi retningslinjer og sikre barna fra nysgjerrige øyne.
  • Hvis du har eldre barn som har sykler og rollerblades, er det en god idé å inkludere en konkret bane i landskapet design for å utpeke området der de kan bruke sine rollerblades og ri sine sykler.
  • Hvis du har en stor hage og planlegger å inkludere mekanisk lekeapparater for barna, sørg for at landskapet design inkluderer sandområder rundt og under utstyret til å fungere som en støtpute mot fallulykker. Disse bør være grunne groper rundt tolv inches dyp og fylt med sand eller bark mulch.
  • Konkrete baner og andre walking overflater bør være laget av sklisikre materialer for å hindre at barn sklir og faller når de kjører rundt. Denne forholdsregelen er spesielt viktig spesielt rundt bassengområdet der overflaten er konstant våt. Tenk på dette også når du planlegger å ha et utendørs kjøkken.


Hvordan å designe en lekeplass i landskapet. Tenk på det beste området egnet for barn.
Hvordan å designe en lekeplass i landskapet. Tenk på det beste området egnet for barn.

Din landskap designer vil også ha ideer om hvordan å utforme landskapet for å inkludere en lekeplass. Diskuter hva du vil nå og hva du planlegger å gjøre i fremtiden etter hvert som barna blir eldre. Dette vil hjelpe deg til å spare og gjøre full bruk av landskapet design. Sjekk også regelverket som kan håndheves av de lokale myndighetene.