E2r

Hvordan å dekorere et bad med sørvestlige smaken

Noen gang lurt på hvorfor Southwestern tema er det bedende på bad

Noen gang lurt på hvorfor Southwestern tema er det bedende på bad? La oss telle grunner. One, velkommen det folk med varme. To, dens design er unike for Southwestern kultur. Tre, er det enkelt å sette opp. Og fire, er det rett og slett elskverdig. Så nå, brette opp armene og vi vil gi deg ideer om hvordan å bringe det krydret Southwestern smaken på badet.

Hvordan å dekorere et bad med sørvestlige smaken. Finn ut omfanget av prosjektet.
Hvordan å dekorere et bad med sørvestlige smaken. Finn ut omfanget av prosjektet.

  • Finn ut omfanget av prosjektet. Vil du fullstendig forandre på badet? Eller har du tenkt å fokusere bare på et par ting? Bestemme hvor langt du vil gå før du forplikter deg til prosjektet er svært viktig. Det vil hjelpe deg med å planlegge et budsjett, bestemmer det endelige utseendet, og ser for aksenter og dekorasjoner. Unngå å dekorere uten å bestemme hvilke deler av badet er dekket, og som vil bli stående som de er. Dette gjelder spesielt hvis du har eksisterende møbler eller aksenter som er aktuelle for en Southwestern tema.
  • Vær spesifikk Det er mange sørvestre ideer som du kan innlemme i badet:. Ørkener, fjell, ranch og cowboys, rustikk Mexico, tradisjonelle Spania, eller Native Europa. Du kan enten velge én og bygge ditt bad rundt dette tema eller kombinere alle disse inn dine ideer. Det første alternativet er mer naiv og direkte i sin tilnærming, det andre alternativet er mer mangfoldig, selv om det kan gjøre badet litt rotete og forvirrende. Hvis du velger å gå den andre veien, sørg for å plukke elementer som kan gå sammen i harmoni.
  • Sette kunsten inn i badet. Dette er din mulighet til å være kreativ. Så gå videre og gjøre badet en slags en kunst mesterverk. Splash lyse nyanser av gult, rødt, grønt, oransje og blått på veggene, gulv, tak, og benkeplater. Henge kunst dekorer med Southwestern krydder som rammene til en ørken, cowboy samfunnet, og en spansk festlighet. Lag en fantastisk og fargerik fliser mosaikk i en del av badet. Maling kaktus på en vegg.
  • Vær oppmerksom på detaljer. Suksessen i dekorere et bad ligger i hovedsak på hvor godt detaljene representerer temaet. Derfor vurdere hver av aksenter og tilbehør, og se om de faktisk har en Southwestern stil. For eksempel, de små bad elementer som er lett oversett, som tannbørste holder, vev dispenser, og såpekopp, bør ha for å matche ditt tema enten i farge eller design. Det samme med kurv, kurver, og toalett bolle lokket. Ikke bare gå etter de store og mest merkbare detaljer, sørg for å se på alle tingene som utgjør badet.
  • Legg planter. Den sørvestre temaet er svært mye knyttet til naturen, så du må kanskje legge til natur berører til design. En måte å gjøre dette på er å bringe sørvestre planter på badet. Kaktuser, for en, er svært Southwestern-y. Du kan plassere dem i malte potter i et hjørne av badet.


Designe ditt bad i Southwestern tema kan være ferdig på en dag eller tre, avhengig av størrelsen på badet og omfanget av prosjektet. Men for å få fortgang i prosessen, sørg for å ha alle elementer og tilbehør før du starter prosjektet. På denne måten trenger du ikke å stoppe, skuring, og butikk for ting nå og da.