E2r

Hvordan å arrangere en dekorativ flis på vegg

En kreativ måte å gi et nytt utseende til et rom er ved hjelp av dekorative fliser på vegg. De kan bringe inn en vakker og innbydende stemning til stedet spesielt når det gjøres kreativt og på en organisert måte. Trikset er utgangspunktet hvordan du arrangerer dekorative fliser for det å fremheve en annen innredning, som kan være en hvilken som helst stykke kunstverk. Men akkurat som noen forbedringer du gjør for ditt hjem, er det noen ting du bør vurdere i å arrangere dekorative fliser på en vegg slik at du får sjarmerende resultater etter å gjøre dette arbeidskrevende arbeid. Se veiledningen nedenfor for å ha kunnskap om hvordan å arrangere en dekorativ flis på vegg.

Hvordan å arrangere en dekorativ flis på vegg. Mål området som skal dekkes med dekorative fliser.
Hvordan å arrangere en dekorativ flis på vegg. Mål området som skal dekkes med dekorative fliser.

  • Mål området som skal dekkes med dekorative fliser. Bruk et målebånd for å gjøre dette mens notere ned målingene på et stykke papir. Få nøyaktige målinger slik at du vet hvor mange ekstra brikker bør kjøpes slik at de ikke jag tilbake til butikken når flisene blir tilstrekkelig til å dekke veggen. Det kan være et behov for å spørre litt hjelp fra en housemate eller en venn i å måle veggen. Ved måling, er det også viktig å vurdere hver møbler som dekker deler av veggen.
  • Gå til en lokal butikk og canvass for dekorative fliser. Spør selger for litt hjelp, spesielt i å velge dekorative fliser. Du må kanskje vurdere fargen og utformingen av flisene som noen dekorative fliser har sterke design som kanskje ikke bidrar til å fremheve andre decors som du har tenkt å sette på veggen etterpå.
  • Bruk en ren klut og tørk av de områdene som skal dekkes med dekorative fliser. Det kan være nødvendig for deg å rense området grundig fordi veggen må være fri for fremmedlegemer. Sørg for å få dette gjort før du ordne dekorative fliser på veggen.
  • Lage en mal design. Før noen av trinnene ovenfor, er det et behov for å ha oppsettet forberedt. Tegn en skisse av veggen på et stykke papir, inkludert møbler og dekor som du har tenkt å sette opp etterpå. Denne måten, har du allerede en outlook av hva veggen vil se ut etter arrangere dekorative fliser på veggen.
  • Skjær ut biter av papp med samme mål og form som det av flisene. Ordne disse papp bitene i kreativt å lage din design. Når du har kommet opp med den beste ordningen, begynne å plassere brikkene på veggen etter hverandre. Husk at ordningen av de dekorative fliser må følge den opprinnelige malen eller layout.
  • Kompliment flere dekorer med dekorative fliser. Dette betyr at du kanskje må legge dekor på veggen avhengig av utformingen av dekorative fliser. For eksempel, dekorative fliser du velger er litt blek, derfor må du legge opp et bilde eller en innredning med sterk design for å harmonisere utseendet på veggen.

Dekorative fliser er svært populære implementere brukt i å trekke opp en kunstnerisk og innbydende preg av et rom. Men hvis den ikke brukes forsiktig, kan det føre til en rotete, ukoordinert utseende til din angivelig fascinerende rom.