E2r

Finn patio taket design ideer: bygge en overbygd uteplass

Takkonstruksjon å følge dine patio planer

Det er ingenting bedre enn en komfortabel uteplass, med mindre du legger den perfekte taket for å toppe det hele! Et tak tillater bruk av terrassen når solen er på det høyeste delen av himmelen, og noen tillater bruk av området, selv når det regner. Heldigvis, finne adesign er mye lettere nå enn det var i den siste tiden. Det er nå flere alternativer tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne det perfekte tak for terrassen din. Spesielt har innføringen av Internett og hjem design programvare laget velge riktig utforming enklere og mer nøyaktig.

Noe programvare gir mulighet til å se forskjellige stiler som kan gå godt sammen med din eksisterende terrassen eller som kanskje rett og slett feste til hjemmet selv. Det er flere trinn for å følge når du prøver å gjøre det en enklere oppgave å finne en design som er perfekt for hver uteplass. Her ser du hvordan.

Match terrassen til stilen på hjemmet ditt. Begynn med å se på hjemme planer eller finne ut det året huset ble bygget. Dette kan bidra til å bestemme stilen på taket som passer for ditt hjem. Ditt valg i takkonstruksjonen kan også være påvirket av om uteplassen er festet eller atskilt fra hjemmet struktur.

Finn patio taket design ideer: bygge en overbygd uteplass. Match terrassen til stilen på hjemmet ditt.
Finn patio taket design ideer: bygge en overbygd uteplass. Match terrassen til stilen på hjemmet ditt.

Sjekk om hjemmet er på et historisk register. Hvis boligen er eldre, kan det være på en bevaring liste eller et National Historic Register, som kan tvinge hus for å møte noen ekstra bygning eller reguleringsplan krav. Sjekk dette på føderalt, statlig og kommunale nivåer. Mange ganger eieren av boligen vil vite dette på tidspunktet for kjøpet. Hvis boligen ble nylig kjøpt eller kjøpt på auksjon og gjennomgår forbedringer før salget er gjennomført, kan det være nødvendig å sjekke dette før du gjør noen terrassen eller bygge forbedringer. Det er viktig å holde seg innenfor disse typer av retningslinjer for å unngå terrassen eller takkonstruksjon problemer senere.

Bruke lokale ressurser. Se etter potensielle uteplass og tak stiler i det lokale biblioteket og i historiske bilder av boliger i området. Dette vil være spesielt nyttig hvis design planer må godkjennes av en lokal historisk bord eller kommunestyret, særlig på et historisk hjem. Historiske bilder eller planer kan vise patio eller taktekking stiler som ikke finnes i nyere bøker eller på nettet.

Sjekk bøker på terrasser og patio tak. Mange er tilgjengelig til enhver bygning forsyning butikk, bokhandel eller annen butikk som fører Do It Yourself bøker. Finn ut om noen spesielle stiler virkelig blikkfang. Huseiere og designere kan ha en bestemt stil i tankene, men ønsket stil kan ikke koordinere med den eksisterende type og / eller alder av hjemmet. Du kan velge å endre den opprinnelige stilen på grunn av en åpenbar stil sammenstøt med hjemmet eller med eksisterende strukturer. For eksempel: En viktoriansk hjem, i en mye eldre nabolag, ville mest sannsynlig ikke passer sammen visuelt med en moderne type tak på terrassen.

Sjekk nettsteder som tilbyr patio tak bilder. Ingenting kan slå mulighet til å faktisk se hvor forskjellige takene oppnå den ønskede effekt. Det er til og med nettsteder som kan tilby gratis patio planer, mens noen vil kreve en betaling for de valgte tak planer.

For å komme i gang med noen grunnleggende ideer, vurdere vanlige og enkle patio taket design alternativer som:

Takkonstruksjon å følge dine patio planer. Sjekk om hjemmet er på et historisk register.
Takkonstruksjon å følge dine patio planer. Sjekk om hjemmet er på et historisk register.

  • En baldakin. Canopies laget av et slitesterkt og ofte vanntett stoff gir skygge når solen er for sterk og rulle opp når du ønsker mer sol å falle på terrassen din.
  • En paraply. Dette er en billig måte å legge en rask taket til terrassen din. Når paraplyen er heist opp eller skrudde åpne over bordet ditt, kan du rolig spise ute eller komme seg ut av solen når du trenger det.
  • Korrugerte metall eller plast taktekking. Sikrer å støtte innlegg. Den lar deg være beskyttet mot elementene mens du lytter til Pitter-patter av regn som faller ned. Spesielt kan en aluminium taket være billig og enkelt å installere.
  • Glasstak. Nyt stor synlighet som du sitter på terrassen med glasstak. Det er enda tonet glasstak tilgjengelig i disse dager.
  • Lysthus / pergola stil taket. Ofte sett laget av tre med overlappende helvetesild. Kan være bygget med en metall-eller smijern ramme. Du kan espalier fruiting eller blomstring vinstokker ned sidene for å legge til personvern.
  • Drivhus-stil taket. Utvid vekstsesongen ved å legge et tak laget av glass i samme stil som et drivhus. Dette fungerer spesielt godt hvis din gårdsplass får en sørlig eksponering.
  • Grønt tak. Stadig i popularitet, er et grønt tak en som har mose eller planter som vokser på den.

Til slutt, sørg for å få alle nødvendige byggetillatelser før begynnelsen enhver konstruksjon. I noen byer og fylker, er en tillatelse som kreves for å bygge en terrasse, tak, eller noen annen struktur. Kostnaden for tillatelsen er vanligvis bestemt av den lokale tillatelse kontor og av størrelsen på prosjektet.

Når stilen har blitt valgt, bør skissene skal skrives ut og eventuelle nødvendige tillatelser må innhentes før takkonstruksjon kan begynne. Du er nå klar til å bygge! Som du kan se, er det mange problemer som kan påvirke valget av uteplassen eller terrassen taket. Noen av disse er alder av hjemmet, noen historiske spørsmål, om uteplassen er festet eller frittliggende, i en alder av de omkringliggende boliger i nabolaget, samt godkjennelse av en lokal tillatelse kontor og eventuelle nabolaget pakter håndheves for området. Ved å følge disse trinnene, kan den aktuelle, ønsket tak velges enkelt.